VÄrldens bästa by

Vi vill bli fler Sandhemsbor !   Är du nyfiken på Sandhem ?

Affären med superservice

Matöppet ställer höga krav på service, kvalitet och trivsel. Matöppet arbetar flexibelt, är lyhörda och anpassar sortimentet efter kundernas önskemål.
 

Bygdens bästa
kebab

På Sandhems Pizzeria mitt i byn kan du beställa pizza, sallad och kebab.
Liksom hemgjorda hamburgare,
drycker, såser och övriga tillbehör.
Se menyn online!

 

Träffpunkten för hela samhället

Träffpunkten är den perfekta lokalen för kalas, fest eller möte, belägen centralt i Sandhems samhälle. Stor handikappsanpassad lokal med rymligt kök. Träffpunkten går att hyra som förening eller privatperson.

Sandhemsbilder

Sandhem är fantastiskt vackert ! Med flera sjöar runt omkring, var av två i samhället, är det svårt att inte bli varm i hjärtat av att vistas i Sandhem. Här har vi samlat sandhemsrelaterade bilder för den som vill kika.

Köp 2 tomter till priset av 1

Just nu har du möjlighet att köpa två villatomter till priset av en! Mullsjö kommun är den kommun där huspriser stigit mest i hela landet !   Så det kan vara en god affär att bygga din villa här i Sandhem.

Sandhems samhällsförening

Sandhems samhällsförening driver denna sida. Vi jobbar för ett attraktivare sandhem på flera plan.

Kyllemohallen

I Sandhem finns fina Kyllemohallen. Hallen går att hyra till humant pris för den som vill. Det är en relativt stor hall som bygdes på 90-talet. Hallen används flitigt av bland annat Sandhems IF som här bedriver pass för både barn och vuxna i form av barngympa, innebandy, cirkelträning m.m. Här huserar även en stor cheerleadinggrupp! 

Skola & förskola

Sandhems skola är en F-3-skola som just nu huserar c:a 40 elever. Skolan har en väldigt härlig skolgård som innefattar både pulkabackar, skog och en riktig fotbollsplan som på vintrarna spolas till skridskobana. I och med antalet elever blir ingen elev förbisedd. Här finns tid för alla. I samma byggnad ligger även den underbara förskolan Rödluvan.

Ställplats

Precis invid Sandhemssjön, vid kohagens badplats, finns Sandhems ställplats. I anslutning till ställplats finns badbrygga, möjlighet att grilla, toalett, beachvolleyplan, och grönytor. Vill man ge sig ut på sjön finns det möjlighet att hyra Arnes båt. Har man med sig tält går det också bra att tälta strax jämte ställplatsen.